Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    Водната помпа я сменихме миналата година още . Това нали ти казвам ми докарва като на звука на хидравликата а там хидравличното масло не съм го сменял има-няма повече от 3 години . И това само сега в големите студове го чух .
    Са се зачетох и гледам че на суперката и дават 80 000км на хидравличното масло, ма тва май не е за софия тука сигурно требе на 40 000 да го сменяме
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• 164

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Са се зачетох и гледам че на суперката и дават 80 000км на хидравличното масло, ма тва май не е за софия тука сигурно требе на 40 000 да го сменяме
      На мойта преди Коледа го смених, че беше намаляло доста, а нямях за доливане (по-скоро не го намерих доливалото). И въпреки всичко вчера и завчера цирикаше като козленце. То дали при -250`С не става на грес, до го...
      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• мойта пали нормално за това време - хидравликата вие / както си вие всяка зима когато е по студено/ ама вече не и обръщам внимание - свикнах и

Comment

• Явно сичките са така. Като я купих, виеше от -5 надолу. Смених чорбата - започна от -8-10. Преди няколко седмици налях една добавка за ATF - вчера не виеше хич (-11 в колата), двата дни преди това (-14 в колата) - линейка. Но поне за 2-3 минути се кротва сега.
          Беше ми запушен и подгрева на тялото на дроселовата клапа. Оправих го и това.
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
            Явно сичките са така. Като я купих, виеше от -5 надолу. Смених чорбата - започна от -8-10. Преди няколко седмици налях една добавка за ATF - вчера не виеше хич (-11 в колата), двата дни преди това (-14 в колата) - линейка. Но поне за 2-3 минути се кротва сега.
            Беше ми запушен и подгрева на тялото на дроселовата клапа. Оправих го и това.
            2-3 мин ?
            При мене виеше (ама вие като вълк) 5-10 секунди не минути . Вчера вечерта и днеска вече не вие когато палим .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• вие сте добре мойта вие като кастриран вълк чак докато загрее колата, а как тече ........ май помпата е за
              EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
              Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
              Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Аз като се замисля и миналата годима май го дискутирахме това . Обаче до тази зима не ми е виела така , ама то и -20 няма всяка зима
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Аз пък наблюдавам друга аномалия вече 2-ра зима - при много минуси явно ми замръзва някъде картерната вентилация и като няма откъде - започва да избива през капачката за наливане на масло или през щеката. Само не ми е ясно откъде толкова вода там, че да замръзва. Може би заради газта.
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Аз пък наблюдавам друга аномалия вече 2-ра зима - при много минуси явно ми замръзва някъде картерната вентилация и като няма откъде - започва да избива през капачката за наливане на масло или през щеката. Само не ми е ясно откъде толкова вода там, че да замръзва. Може би заради газта.
                    Може, щото при мене няма такова нещо (или поне не съм видял де)...

Comment

• А ти оправи ли си осветлението на номера отзад?
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

А ти оправи ли си осветлението на номера отзад?
                        С малко приключения - изпуснах една "глупава" крушка вътре и естествено нема вадене, ма зех още една и са бабата свети кат коледна елха откъм дупенцето.
                        Чуда се дали да идвам на повече срещи, щото от вас съм вече в преразход за крушки, деба....
                        Кат се видим следващия път да не установите, че ми е изгоряла крушката за насочване на емблемата....

Comment

• Сега следва по таблото да светнеш...
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Е ти го върна в първи клас

Comment

• Има там разни - 'дюзичка', едно-друго...
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Има там разни - 'дюзичка', едно-друго...
                                Се ми се струва че е малко "Mission impossible"....

Comment

Working...
                                X